tag:blogger.com,1999:blog-4406352083966365606.post4101967376482701399..comments2023-07-12T15:01:54.075+02:00Comments on pod-zielonym-niebem: Zakwas na Wielkanocny Żurek - z mąki owsianejPod zielonym niebemhttp://www.blogger.com/profile/09848573618652429692noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4406352083966365606.post-71397631460220180092013-03-23T14:00:19.452+01:002013-03-23T14:00:19.452+01:00U mnie stał trzy dni i żurek wyszedł łagodny. Uważ...U mnie stał trzy dni i żurek wyszedł łagodny. Uważam, że jeszcze jeden dzień by mu nie zaszkodził - zwłaszcza jeżeli zależy nam na wyrazistym smaku. Pozdrawiam i trzymam kciuki, żeby się udał:)Pod zielonym niebemhttps://www.blogger.com/profile/09848573618652429692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4406352083966365606.post-46063114434790004212013-03-23T13:48:26.602+01:002013-03-23T13:48:26.602+01:00chyba tez taki zrobię, czy jak postoi dłużej to le...chyba tez taki zrobię, czy jak postoi dłużej to lepiej czy gorzej?Martahttps://www.blogger.com/profile/05676751631664471797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4406352083966365606.post-70010571351333048392013-03-12T09:50:41.863+01:002013-03-12T09:50:41.863+01:00Robię z płatków owsianych!Robię z płatków owsianych!Beatahttps://www.blogger.com/profile/06590241715736330165noreply@blogger.com