tag:blogger.com,1999:blog-4406352083966365606.post4680298402281274735..comments2023-07-12T15:01:54.075+02:00Comments on pod-zielonym-niebem: Barszczyk czerwony czysty - z suszoną śliwką i jabłkiemPod zielonym niebemhttp://www.blogger.com/profile/09848573618652429692noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4406352083966365606.post-3067400425190740662013-12-05T14:41:00.261+01:002013-12-05T14:41:00.261+01:00Gotujemy jak rosół, żeby tylko się podgrzewało, le...Gotujemy jak rosół, żeby tylko się podgrzewało, lekko puszczało oczko. Nie wolno gotować na mocnym ogniu, żeby bulgotało jak w kotle czarownicy:):) ... dzięki za słuszną uwagę... niedopowiedzenia wiele zmieniają:) Pozdrawiam:)Pod zielonym niebemhttps://www.blogger.com/profile/09848573618652429692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4406352083966365606.post-35249538782311071432013-12-05T07:10:05.592+01:002013-12-05T07:10:05.592+01:00"Gotujemy,aż warzywa będą miękkie...barszczu ..."Gotujemy,aż warzywa będą miękkie...barszczu nie można zagotować" Anonymousnoreply@blogger.com