tag:blogger.com,1999:blog-4406352083966365606.post5256934921167530209..comments2023-07-12T15:01:54.075+02:00Comments on pod-zielonym-niebem: Domowa biała kiełbasaPod zielonym niebemhttp://www.blogger.com/profile/09848573618652429692noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4406352083966365606.post-81794729800969990922016-02-16T15:37:19.270+01:002016-02-16T15:37:19.270+01:00Witam, myślę, że maksymalnie jeden dzień. To jedna...Witam, myślę, że maksymalnie jeden dzień. To jednak surowe mięso. Ale jeżeli zależy nam na parzeniu w dzień spożywania to można je zamrozić zaraz po przygotowaniu. Dzień przed przygotowaniem rozmrozić w niskiej temperaturze (np w lodówce), a następnie ją sparzyć. Nie polecam parzenia mrożonej kiełbasy, bo robi się sucha i niezbyt smaczna. PozdrawiamPod zielonym niebemhttps://www.blogger.com/profile/09848573618652429692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4406352083966365606.post-77833897740331031062016-02-15T22:17:26.711+01:002016-02-15T22:17:26.711+01:00Bardzo smaczny przepis :) Mam pytanko, jak długo m...Bardzo smaczny przepis :) Mam pytanko, jak długo można przechowywać w lodówce takie świeżo zrobione niesparzone kiełbaski? Olahttps://www.blogger.com/profile/10397592654770884187noreply@blogger.com